Michael Danielsen

Chefpsykolog & Co-founder

 

Indlevelse og dedikation er nøgleordene når Michael går ind i en opgave. Erfaring som leder og chefpsykolog i Psykiatrifonden gør Michael til en fantastisk kapacitet til sikring af trivsel og opkvalificering af personale.

Vi frigør potentialer

Wellbeing Institute rådgiver arbejdslivet

Wellbeing Institute rådgiver det danske arbejdsliv, så det bliver bygget på glæde og begejstring.

Virksomheder består af mennesker. Skabes af mennesker. For mennesker. Wellbeing Institute drives af ønsket om at sætte det engagerede og kreative menneske fri. Fri for frygt. Vi rådgiver dig til at lykkedes med dette.

Glæden ved og begejstringen over hinanden og det vi vil sammen skal sættes forrest. Vi ser et enormt potentiale for virksomheder, der sammen flytter fokus fra “skal og bør” til “vil og ønsker”.

Som leder, rådgiver, konsulent og medarbejder har vi hos Wellbeing Institute på egen krop og sjæl gennemlevet, hvad performance, optimering, effektivisering og rigid økonomistyring gør ved os.

Hvordan det fokus kan dræne fællesskabet for glæde og begejstring med kun små momentane lettelser over at have undgået afgrunden som åndehuller.

Der skal være styr på rammerne – selvfølgelig!

Men det uforløste potentiale ligger mere end nogensinde før i at finde og genfinde glæden. Begejstringen ved det, du gør, og det, du skaber og tilfører verden.

Vi tror på en anden balance. En anden balance mellem at have fokus på hvordan vi bedst gør det, vi gør og hvordan vi har det med det, vi gør.

Det handler om faglighed. Og ikke mindst om lederfaglighed. Og at gøre det menneskelige til en større del af den måde vi tænker om faglighed.

Vi må gøre op med ideen om at lederfaglighed er en gudsgiven kvalitet som man enten har eller ikke har. Som man kan tage en uddannelse i og så besidde den.

Det handler i stedet om værdien i kontinuerligt at opsøge sparring, råd og rådgivning. Så vi ikke overser det vigtigste i enhver produktion: De mennesker, vi er også når vi er på arbejde.

 

Er du freelancer og har du løst til at skabe begejstring så har vi måske brug for dig. Vi ønsker et tæt korps at samarbejdspartnere der bessider evnen til at skinne igennem og gøre en forskel. Den vigtigste motivation for dig skal være at skabe mere begejstring og bedre resultater på arbejdspladserne.

Hvis du er en af de unikke der skiller sig ud er du velkommen til at tage kontakt til os.