Michael Danielsen

Ejer & Chefpsykolog

Indlevelse og dedikation er nøgleordene, når Michael går ind i en opgave. Erfaring som leder og chefpsykolog i Psykiatrifonden gør Michael til en fantastisk kapacitet til sikring af trivsel og opkvalificering af personale.

Janne Christensen

Erhvervspsykolog

Janne er optaget af, hvordan man skaber mening gennem forandring. Hun er stærk i forandrings- og optimeringsprocesser. Janne rådgiver mennesker, grupper og organisationer om trivsel og psykisk arbejdsmiljø.

 

Pia Frahm

Erhvervspsykolog

For Pia er nøgleordet i hendes arbejde, relationer – relationer skaber resultater! Og det er lige det, Pia gør. Hun er direkte, forstående i sin tilgang med jer. Hun er “supermand”, når der skal løses knuder i din virksomhed.

 

Malene Sommergreen

Økonomi

Malene er den uundværlige blæksprutte, der jonglerer med vores tal så bogholderiet altid stemmer. Det er også hende, der sikrer at alle fakturaer bliver behandlet med stor samvittighed.

Anette Friis

Erhvervspykolog

Anette tænker ud af boksen og formår at gribe de vigtige ting i farten. Og modigt få dem til at stå krystalklart, også selvom de er alvorlige. Anette arbejder fagligt meget bredt og er optaget af at skabe værdi for den enkelte.

Vi frigør potentialer

Wellbeing Institute rådgiver arbejdslivet

Wellbeing Institute rådgiver det danske arbejdsliv, så det bliver bygget på glæde og begejstring.

Virksomheder består af mennesker. Skabes af mennesker. For mennesker. Wellbeing Institute drives af ønsket om at sætte det engagerede og kreative menneske fri. Fri for frygt. Vi rådgiver dig til at lykkes med dette.

Glæden ved og begejstringen over hinanden og det, vi vil sammen, skal sættes forrest. Vi ser et enormt potentiale for virksomheder, der sammen flytter fokus fra “skal og bør” til “vil og ønsker”.

Som leder, rådgiver, konsulent og medarbejder har vi hos Wellbeing Institute på egen krop og sjæl gennemlevet, hvad performance, optimering, effektivisering og rigid økonomistyring gør ved os.

Hvordan det fokus kan dræne fællesskabet for glæde og begejstring med kun små momentane lettelser over at have undgået afgrunden som åndehuller.

Der skal være styr på rammerne – selvfølgelig!

Men det uforløste potentiale ligger mere end nogensinde før i at finde og genfinde glæden. Begejstringen ved det, du gør, og det, du skaber og tilfører verden.

Vi tror på en anden balance. En anden balance mellem at have fokus på, hvordan vi bedst gør det, vi gør, og hvordan vi har det med det, vi gør.

Det handler om faglighed. Og ikke mindst om lederfaglighed. Og at gøre det menneskelige til en større del af den måde, vi tænker om faglighed.

Vi må gøre op med ideen om, at lederfaglighed er en gudsgiven kvalitet, som man enten har eller ikke har. Som man kan tage en uddannelse i og så besidde den.

Det handler i stedet om værdien i kontinuerligt at opsøge sparring, råd og rådgivning. Så vi ikke overser det vigtigste i enhver produktion: De mennesker, vi er, også når vi er på arbejde.