Foredrag – Lyt til dine følelser

Michael Danielsen Foredrag

Lyt til dine følelser – vær tro mod dig selv og lykkes

 

Glæde og tilfredshed er dine pejlepunkter her i livet. Arbejdsmæssigt som holistisk. Når noget presser eller trykker glæden, er det et vigtigt signal til dig om, at der er noget vigtigt, du overhører. Noget vigtigt du ikke får handlet på.

Opskriften er egentlig ganske enkel: Når du lytter efter, hvad der trykker glæden, finder du ud af, hvad du skal gøre noget ved. Og opgaven bliver at beslutte dig for, hvad du vil gøre.

I foredraget bliver du præsenteret for de 5 menneskelige grundfølelser psykologisk forskning har defineret, og hvordan de er guides til dig: Glæde. Vrede. Tristhed. Frygt. Afsky.

Hver især har de noget at fortælle dig, når de melder sig på banen og presser glæden. Noget vigtigt du skal forholde dig til. Og i foredraget får du viden om, hvordan du afkoder og bedre forstår de mere komplekse og sammensatte følelser, der ofte er dem, der fylder i hverdagen som for eksempel frustration, irritation og stress.

Foredraget er både til dig som menneske og dig som en del af et arbejdsfællesskab. I kan få et konkret og underholdende udbytte både når I samles på tværs som mennesker, og når I samles som team eller arbejdsplads til at skabe mere arbejdsglæde, trivsel, engagement og innovation.