Foredrag – Sådan møder du det psykisk sårbare

Michael Danielsen Foredrag

Sådan møder du det psykisk sårbare

 

Rigtig mange mennesker lever med en psykisk sårbarhed. For nogle er den forbundet med (livs)kriser. For andre er deres sårbarhed noget de skal lære at leve med gennem meget af, og måske hele, livet.

Psykisk sårbarhed er det stressprægede, det ængstelige og det depressive, når disse reaktioner står i vejen for os. Den påvirker de kognitive evner og nedsætter evnen til at kunne udfolde sig, som man gerne vil. Og nogle gange skal.

Sårbarhedens mange forskellige og til tider usammenhængende udtryk stiller store krav til dig, der møder den enten gennem dit arbejde eller i andre sammenhænge.

På foredraget lærer du, hvordan du bedst møder sårbarhedens mange forskellige udtryk og krav. Du får konkrete modeller, redskaber og værktøjer til, hvordan du møder sårbarheden med både forståelse og forventning.

Du har et ansvar for at møde det sårbare på en understøttende og hjælpsom måde. Foredraget indeholder konkrete bud på, hvordan du bedst møder det sårbare ved at være tydelig omkring dine egne grænser og ved at stille rimelige krav til den anden.

Foredraget er til alle, der møder mennesker med psykiske lidelser, alvorlige livskriser, svær mistrivsel og dårligt mentalt helbred gennem deres arbejde eller som temaer i deres liv.